Welcome, Guest! Registration RSS

Shaswat_Network

Sunday, 2017-11-19
  1. INTRNET ERROR CODES
    400-Bad rqust
    401-unauthorized rqust
    403-forbidden
    404-Not found
    500-Internal error
    503-Service unavialable
    501-Not Implemented
    502-Bad Gateway
    504-Gateway Time-Out
    505-HTTP Version not supprted/DNS Lookup Fail/unknw host

  2. World cup special...
    =>The final match of world-cup'87 was played in Edden-Garden at "NOVEMBER" month.

    =>First batsman who out by run out:
    Ans: R. Shethi

    =>First bowler who take wicket by bold:
    Ans: Abir Ali

    =>First bowler who take wicket by LBW:
    Ans: Abir Ali

    =>First bowler who take wicket by catch out:
    Ans: M Amarnath

    =>First batsmat who made century:
    Ans: Denish Emis

  3. Which desert is called "Dry sea"
    Ans: Gobi Desert

  4. Which Day is Observed as "World Television Day"?
    Ans: 21st November

  5. Which cricker is known as 'Rawalpindi Experss'?
    Ans: Shohaib Akhtar

  6. -The four religions born in india hinduism, buddhism,
    jainism, & Sikhism, are Followed by 25% of the world's population.

  7. Who makes Mirage fighter jets?
    Ans: Dassault Aviation

  8. Busiest airport in d world?
    Ans: Hartsfield Jackson Atlanta International Airport,US

  9. 'A' Blood Group Wala 'A' aur 'AB'
    Blood Group Wale Insaan Ko
    Blood Donate Kar Sakta Hai Par
    'A'aur 'O' Grp Wale Se Hi Blood
    Receive Kr Sakta He.

  10. Where did Lal Bahadur Shastri died?
    Ans: Tashkent, Uzbekistan

  11. When did Sir Edmund Hillary & Tenzing Norgay climb Mt Everest?
    Ans: on 29 May 1953

  12. Which indian Bank is having maximum branches out of india ?
    Ans: STATE BANK OF INDIA

  13. -Which was the 1st country to built a ship ?
    Ans: JAPAN

  14. Do You Know:

    AGE MINIMUM to Be
    Ans:
    President-35 
    Vice president-35 
    Governor-35 
    MP(Rajyasabha)-30 
    MP (Loksabha)-25 
    IAS-21

  15. Which fish is known as 'Laughing Fish'?

    Ans: Dolphin.

  16. The first Metro Railway in the wo*rld came to existence in London.

  17. Which metal is used in atomic Clocks?
    Ans: Cesium.

  18. Who was the first woman to conquer Mount Everest?
    Ans: Junko Tabei.                                                                                                                                                                                                                                Next